Досвід Залужного буде використаний для перемоги України, - Данілов

Досвід Залужного буде використаний для перемоги України, - Данілов

Досвід вже колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного буде використаний для перемоги України.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в коментарі "Українському радіо".

"Сьогодні я був присутній на церемонії вручення Валерію Федоровичу зірки Героя України, і я впевнений, що досвід Валерія Федоровича обов'язково буде використаний для подальшої нашої перемоги", - наголосив Олексій Данілов.

За його словами, як українці ми маємо розуміння, що треба бути спільними в боротьбі з агресором, який перебуває зараз на нашій території тимчасово.

"І нам треба в цій боротьбі залучати всіх, хто має досвід, хто має бажання боротися і виборювати нашу перемогу", - пояснив секретар РНБО.

Водночас Данілов прокоментував нові призначення в керівництві ЗСУ. Він розповів, що усі люди, які призначені, не є для Валерія Залужного людьми, яких би він не знав. Вони є його бойовими побратимами, з якими "він спілкується вже тривалий проміжок часу".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський присвоїв колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та керівнику Головного управління розвідки Міноборони Кирилу Буданову звання Героя України.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на сайті Офісу президента 8 лютого з'явились офіційні Укази, згідно з якими Володимир Зеленський звільнив Валерія Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України та призначив натомість Олександра Сирського, командувача Сухопутними військами ЗСУ.

Головне