Доплата за кожен кілометр: чим мотивують росіян брати участь у штурмових діях

Доплата за кожен кілометр: чим мотивують росіян брати участь у штурмових діях

Російським окупантам за участь у штурмових діях обіцяють надавати грошові надбавки.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ 14 лютого.

"Щоб мотивувати особовий склад до наступу, у підрозділах противника розповсюджується агітація про добові грошові надбавки за участь у штурмових діях", - йдеться у дописі.

При цьому також анонсована доплата кожному загарбнику за кілометр просування по українській землі.

Нагадаємо, Сили оборони України протягом 13 лютого відбили атаки противника в районах 12 населених пунктів на Донбасі та у Харківській області. За вчора противник завдав два ракетних та 32 авіаційних удари та 55 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

За минулу добу військові відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області. А також Невське, Кремінна, Кузьмине, Шипилівка і Білогорівка – Луганської області. Федорівка, Парасковіївка, Бахмут, Водяне, Мар’їнка і Побєда були відбиті на Донеччині.

Українська авіація протягом минулої доби завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів. Також, наші захисники збили два ворожих літаки – Су-24М та Су-25.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили пункт управління, сім районів зосередження живої сили, дві станції РЕБ, а також склад боєприпасів російських окупантів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Черкащині підлітки підпалили чоловіка у прямому ефірі Tik-Tok.

Головне