Донька Ірини Фаріон обурена дистанційною участю підозрюваного у вбивстві матері в судових засіданнях

Донька Ірини Фаріон обурена дистанційною участю підозрюваного у вбивстві матері в судових засіданнях

Донька загиблої Ірини Фаріон висловила своє обурення через те, що підозрюваний у вбивстві її матері бере участь у судових засіданнях через онлайн-конференцію, а не з'являється особисто в залі суду.

Софія Особа, донька Ірини Фаріон, заявила під час розмови з журналістами, що її обурює можливість підозрюваного уникати особистої присутності на судових засіданнях. За її словами, підозрюваний бере участь у процесі через онлайн-конференцію, що, на її думку, позбавляє його необхідного суспільного тиску. 

“Він не приходить на суд, як це було в апеляційному суді. Він не відчуває тиску суспільства, а сидить собі в кріслі і дивиться через камеру. Я вірю в те, що він має прийти”, - підкреслила Софія.

Нагадаємо, Львівський апеляційний суд залишив під вартою 18-річного мешканця Дніпра В'ячеслава Зінченка, який підозрюється в умисному вбивстві громадської діячки, народної депутатки України VII скликання Ірини Фаріон.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Івано-Франківщині рятувальникам нарешті вдалося ліквідували пожежу, що виникла на промисловому підприємстві внаслідок російської атаки вночі 13 вересня.

Головне