Дмитра Кулебу у Києві покусав собака: що відомо

Дмитра Кулебу у Києві покусав собака: що відомо

Очільник українського МЗС Дмитро Кулеба у понеділок, 12 лютого, зазнав травмувань внаслідок нападу на нього собаки. Інцидент стався у Києві, коли міністр вигулював свої улюбленців. 

Як розповів Кулеба, пса, який його покусав, його власників вигулював без повідка. 

"Собак треба любити, але ж і тримати на повідках. Великий собака, якого вигулювали без повідка, напав на моїх під час прогулянки. І принагідно на мене", - написав він у соцмережі та проілюстрував наслідки нападу світлиною.

Міністр розповів, що медичну допомогу йому надали лікарі столичної Олександрівської клінічної лікарні.

"Символічно, що саме на мою травму як раз чергувала інтерн з Індії, яка залишилась працювати в Україні після вторгнення", - додав Кулеба. 

Нагадаємо, торік у листопаді домашній улюбленець президентки Молдови Майї Санду завдав травмувань її австрійському колезі Александеру Ван дер Беллену коли той перебував з офіційним візитом у Кишиневі. Пес на ім'я Кодруц вкусив політика за руку.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у вересні собака американського президента Джо Байдена на прізвисько Командер знову відзначився. Пес вчергове покусав людину у Білому домі - постраждав агент Секретної служби. До цього дворічна німецька вівчарка американського лідера неодноразово кусала людей як у Білому домі, так і у будинку родини Байденів у Делавері. Попередньо відомо про близько десятка таких випадків. 

Головне