Диверсія на російській залізниці: у рф хтось знову підірвав рейки  

Диверсія на російській залізниці: у рф хтось знову підірвав рейки  

У російській Рязанській області вранці у суботу, 11 листопада, стався вибух на залізниці. Подія сталась поблизу станції Дягілєво, поінформувала Московська залізниця. 

У відомстві вважають, що до інциденту причетні "сторонні особи".

"За попередніми даними, внаслідок втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту відбулося сходження 19 вагонів вантажного поїзда", - вказано у повідомленні. 

Місцеві ЗМІ пишуть, що до сходження вагонів було чутно вибух, також зафіксовані пошкодження залізничного полотна. Сім з 19 вагонів, які зійшли з рейок та перевернулись, були з добривами. 

Внаслідок інциденту постраждала одна людина. Йдеться про машиніста поїзду.

photo_2023-11-11_08-46-43.jpg (199 KB)

Нагадаємо, минулого місяця Сили спротиву Сил спецоперацій (ССО) здійснили підрив залізничної колії в поки що контрольованому росіянами Мелітополі Запорізької області. Завдяки цьому окупаційні сили в регіоні залишилися без поставок снарядів та палива

Як писав "Ми-Україна" раніше, побоюючись втрати контролю над залізницею, що йде через Токмак і забезпечує херсонське та кримське угруповання рф, ворог взявся за будівництво нової залізничною дороги, яка сполучатиме Маріуполь та Джанкой.

 

Головне