Депутат Кнесету: Частина зброї, яку терористи використали під час нападу на Ізраїль, надійшла з рф

Депутат Кнесету: Частина зброї, яку терористи використали під час нападу на Ізраїль, надійшла з рф

Терористи ХАМАС під час нападу на Ізраїль 7 жовтня частково використовували зброю, яку отримали з рф. Відповідну заяву зробив депутат Кнесету Зеєв Елькін в ефірі радіостанції 103FM.

За його словами, російську зброю знайшли на місці, де проводилися бої між терористами та ЦАХАЛом. Також депутат нагадав, що цією зброєю було вбито тисячі мирних жителів та солдатів в Ізраїлі.

"Не впевнений, що ми точно знаємо, як вона туди потрапила, цілеспрямовано чи ні, чи через якихось посередників", - зазначив Зеєв Елькін.

Парламентар наголосив, що росія і особисто Володимир Путін вже не приховують, на чиєму вони боці у конфлікті між ХАМАСом та Ізраїлем.

Разом з тим ізраїльський депутат заявив, що росія вже тривалий час співпрацює з Іраном і отримує від нього технології, які використовує для ведення війни в Україні. 

Як повідомляли "Ми-Україна", у секторі Гази ввечері, 17 жовтня, відбувся вибух у лікарні, в результаті якого загинули сотні людей. Цей вибух, за їхньою версією, стався через авіаудар з боку Ізраїлю. Проте, Армія оборони Ізраїлю відкинула ці звинувачення і звинуватила палестинське бойове угруповання у невдалому запуску ракети.

Головне