ДБР затримало керівника районного ТЦК у Тернополі на хабарі, - ЗМІ

ДБР затримало керівника районного ТЦК у Тернополі на хабарі, - ЗМІ

Співробітники Держбюро розслідувань провели спецоперацію із затримання керівника одного з районних ТЦК Тернопільщини. Як дізналось ZAXID.net, посадовця затримали увечері 21 жовтня під час отримання ним хабаря.

За інформацією джерел видання, військовослужбовець отримав талони на 1000 літрів пального в обмін на обіцянку не мобілізовувати чоловіка. 

Операція відбулася на вулиці Руській, в самому центрі Тернополя, неподалік від Кафедрального собору Різдва Христового ПЦУ. Правоохоронці вилучили у посадовця речові докази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і чому ліквідують МСЕК: корупція, розміри пенсій по інвалідності та реформа – що треба знати

Тернопільський обласний ТЦК офіційно підтвердив факт проведення слідчих дій. 

"Проводилися слідчі дії стосовно керівника одного із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. В ході їх проведення у посадової особи було вилучено речові докази, які мають значення у розслідуванні справи", - зазначили у відомстві.

У своєму повідомленні ТЦК закликало громадськість та представників ЗМІ уникати поширення викривленої та недостовірної інформації.

"Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду", - нагадали у відомстві.

Наразі у справі проводиться досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини правопорушення та перевіряють можливу причетність інших осіб до корупційної схеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні проведуть повторну перевірку підприємств на критичність для бронювання

Як писав "Ми-Україна" раніше, 21 жовтня в ТЦК на Полтавщині військовозобов'язаний наклав на себе руки.

 

Головне