ДБР відкрило справу через трагічну загибель військових у ДТП на Львівщині

ДБР відкрило справу через трагічну загибель військових у ДТП на Львівщині

Державне бюро розслідувань відкрило справу за фактом смертельної ДТП на Львівщині, у якій загинули троє військовослужбовців та одна цивільна особа. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

"Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагічного ДТП у Львівській області. Через зіткнення легковика з вантажівкою загинуло четверо людей, троє з яких військовослужбовці", - йдеться у повідомленні.

Також у ДБР додали, що  за попередніми даними військовий, який перебував за кермом автомобіля, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з вантажівкою.

"Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за участі військового транспорту (ч. 2 ст. 415 КК України). Встановлюються всі обставини трагедії, призначено експертизи", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, всі загиблі у легковому автомобілі належали до однієї військової частини.

Раніше "Ми-Україна" повідомляли, що на Львівщині у ДТП загинули троє військових. Аварія сталася 16 грудня на трасі Київ-Чоп біля села Сможе Стрийського району. Внаслідок ДТП загинули четверо осіб - заступник Голови Адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор, підполковник Кравець Василь, солдат Сологуб Дмитро та громадянка Дубровська Наталія.

Головне