ДБР повторно затримало ексочільника Одеського обласного ТЦК

ДБР повторно затримало ексочільника Одеського обласного ТЦК

У ДБР затримали у Києві ексначальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова після того, як за нього була внесена застава у сумі 12 мільйонів гривень за попереднім обвинуваченням. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Євгена Борисова затримали в Києві після того, як за нього внесли заставу за попереднім обвинуваченням у розмірі 12 мільйонів гривень. В Бюро заявили, що після сплати застави Борисов планував переховуватися від слідства.

Експосадовцю повідомили про нову підозру в організації легалізації незаконних доходів на суму у понад 142 мільйонів гривень.

"За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону колишньому начальнику Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомлено про нову підозру. Йому інкриміновано організацію легалізації майна, одержаного злочинним шляхом в особливо великих розмірах",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, близько мільйона палестинців залишили місто Рафах на півдні сектора Газа, інформує Times of Israel.

"Це сталося в умовах відсутності безпечного місця, бомбардувань, нестачі їжі та води, великої кількості сміття та непридатних умов життя", – йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, помер засновник і голова агентства "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко. Про це йдеться на сайті агенства.

Головне