ДБР оголосило у розшук "близького родича" львівського бізнесмена Гринкевича

ДБР оголосило у розшук

Державне бюро розслідувань оголосило у розшук "близького родича" львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого викрили на оборудках із закупівлями одягу для воїнів Збройних сил України. Ймовірно, йдеться про сина бізнесмена - Романа

Про це повідомила речниця ДБР Тетяна Сапьян. Як зазначається, цей "близький родич" є одним із членів злочинного угруповання.

ДБР викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ, які завдали держбюджету збитків на майже 1 млрд гривень. У середу, 17 січня, членам угруповання оголосили про підозру та затримали. Проте один підозрюваний наразі переховується.

"Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль, його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку", - повідомила речниця.

Як наголосила Сапьян, якщо вам відомо про його місце перебування, то необхідно повідомити про це правоохоронним органам. Офіційно Роман Гринкевич не перетинав кордон.

Нагадаємо, художниця Соня Морозюк, яка була нареченою скандально відомого бізнесмена Романа Гринкевича, 18 січня оголосила про розірвання заручин. За словами дівчини, вона "не хоче бути з людиною, яка зрадила її країну".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Міністерство оборони України оголосило про розірвання контракту з компанією "Трейд лайнс рітейл", який передбачав постачання продуктів для ЗСУ.

Головне