Данські інструктори тренують українських військових у Великій Британії (фото)

Данські інструктори тренують українських військових у Великій Британії (фото)

Українські військові проходять навчання під керівництвом інструкторів та інструкторок з Данії у Великій Британії в рамках операції “ІНТЕРФЛЕКС”.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Під час тренувань українські військові відпрацьовують тактичні навички, такі як патрулювання місцевості та організація засідок на противника. Окрім цього, значна увага приділяється тактичній медицині.

За інформацією у повідомленні, ці навички допомагають українським військовим бути готовими до різних сценаріїв на фронті, швидко реагувати на зміни ситуації та ефективно протидіяти противнику.

Як зазначили у Генштабі, підтримка міжнародних партнерів, зокрема Данії та Великої Британії, є неоціненною допомогою та робить ЗС України сильнішими.

"Данія бере активну участь у підтримці України через свою прихильність до міжнародної безпеки та стабільності. Як член НАТО, Данія має досвід у військовій підготовці та співпраці з іншими країнами. Їхні інструктори допомагають українським військовим підвищити рівень підготовки та ефективності в умовах сучасних викликів", - повідомили в Міноборони України.

Нагадаємо, Словаччина анонсувала розширення свої ремонтної бази в Міхаловцях, де  обслуговується українська військова техніка.

Як писав "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про прогрес у знищенні ворожих цілей за допомогою ударних дронів за підсумками вересня.

Головне