Данілов про ситуацію в рф: Лукашенко опинився у дуже складній ситуації

Данілов про ситуацію в рф: Лукашенко опинився у дуже складній ситуації

Через ситуацію в росії самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко опинився у дуже складній ситуації. По це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Лукашенко в політиці знаходиться з 1994 року. В далекому 1994 році влітку його поставили президентом в Білорусі. За весь цей час ця людина вже неодноразово переодягалася-перевзувалася. Я не виключаю, що може бути, що день-два-три і Лукашенко буде підтримувати Пригожина і казати, що це наш хлоп, ми цього чекали, ми дамо йому руку допомоги, тому що це наш брат, тому що нам байдуже, хто там на росії на сьогоднішній день, якщо народ росії буде з Пригожиним, значить ми будемо з народом росії, з Пригожиним. Те, що стосується Лукашенка, він знаходиться у вкрай складній ситуації", - наголосив Данілов.

Разом з тим секретар Ради національної безпеки і оборони висловив думку, що Лукашенко згодом може взагалі очолити заколот в рф.

"Це людина дуже хитра, безпринципна. Як він далі буде себе поводити… Я не виключаю, що він може той же заколот ще і очолити і допомагати "вагнерівцям". Не все так просто на Білорусі", - наголосив Олексій Данілов.

Крім того він висловив переконання, що з часом народ Білорусі стане частиною європейської спільноти.

"Він буде там, де він має знаходитися", - зазначив секретар РНБО.

Як повідомляли Ми-Україна, у разі захоплення засновником ПВК “Вагнера” Євгеном Пригожиним влади у росії, в країні відбудеться перерозподіл території. Таку думку висловив радник голови ОПУ Михайло Подоляк.

Головне