Чеський президент Петр Павел потрапив в ДТП на мотоциклі: в якому він стані

Чеський президент Петр Павел потрапив в ДТП на мотоциклі: в якому він стані

Лідер Чехії Петр Павел зазнав травмувань під час їзди на мотоциклі. Автопригода сталась напередодні, 21 травня. 

"Президент отримав травму під час їзди на мотоциклі", - поінформували в офісі Павла в соцмережі X (раніше Twitter). 

У відомстві зазначили, що травмування, яких зазнав глава держави, ж "несерйозними". Водночас його було одразу доставлено до медичного закладу. 

Правоохоронці заявили, що подія сталась, коли Павел катався на закритій трасі, на треку не було інших транспортних засобів. Зважаючи на це поліція розслідування цього випадку не розпочинала.

Ceske Noviny пише, що президент Чехії перебуватиме під наглядом медиків кілька днів. У Центральному військовому шпиталі у чеській столиці, який опікується гарантом, не уточнили, наскільки довго він там перебуватиме.

Місцеві ЗМІ розповідають, що 62-річний Петр Павел є затятим мотоциклістом. Не змусило його відмовитись від свого захоплення навіть обрання на посаду глави держави навесні 2023 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року

Як писав "Ми-Україна" раніше, чинний чеський президент та ексголовком ЗС країни Петр Павел здивував населення своєї держави, виконавши у прямому ефірі один з основних способів десантування, а саме стрибок з парашутом. 62-річний глава держави взяв участь у місцевій спортивній події "Авіаспортсмен року-2023".
 
 

Головне