Черкащину вночі атакували “шахеди”: постраждали двоє осіб, пошкоджено будівлі та інфраструктура

Черкащину вночі атакували “шахеди”: постраждали двоє осіб, пошкоджено будівлі та інфраструктура

Черкащина пережила складну ніч через численні ворожі атаки. За попередньою інформацією, наші оборонці знищили 14 безпілотних літальних апаратів противника у регіоні. Незважаючи на це, кілька ворожих дронів досягли цілей, що призвело до влучань і падіння уламків.

Про це повідомив Ігор Табурець начальник Черкаської ОВА у своєму Telegram-каналі.

У результаті атаки в обласному центрі постраждали двоє осіб, яким вже надана необхідна медична допомога. Пошкоджено кілька будинків і об'єктів приватного бізнесу. Також відбулося займання сухої рослинності. На Уманщині постраждав інфраструктурний об'єкт, а в Черкаському районі через падіння уламків загорілась лісова підстилка, яку вже вдалося ліквідувати.

Профільні служби працюють над ліквідацією наслідків атак і оцінюють завдані збитки. Правоохоронці документують злочини, скоєні російськими терористами. Інформація про остаточні збитки та деталі подій буде надана пізніше.

Водночас начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у Telegram-каналі повідомив про наслідки нічної атаки на Київщину. Ворог також атакував область ударними дронами. Сили протиповітряної оборони успішно відбили атаку, жертв серед населення не зафіксовано.

Обстріл не спричинив влучання в об’єкти критичної та житлової інфраструктури. Проте в одному з районів області через падіння уламків збитих дронів виникла пожежа лісової підстилки. Також зафіксовано пошкодження господарської будівлі в одному з населених пунктів.

Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків атаки.

Як повідомляв "Ми-Україна", російські безпілотники здійснили чергову атаку на Київ вночі 10 вересня.

Головне