Через ворожий обстріл Харківщини постраждала родина: що відомо

Через ворожий обстріл Харківщини постраждала родина: що відомо

Внасділок ворожого удару по селу Черкаська Лозова у Харківській області постраждала родина із пʼяти осіб, серед них троє дітей. Про це повідомила прокуратура Харківської області.

Відомо, що 45-річний чоловік та 38-річна жінка отримали поранення. Їхні діти - дворічна дівчинка та двоє хлопчиків віком 6 та 15 років зазнали гострої реакції на стрес.

Ворожий снаряд влучив у відкриту місцевість, були пошкоджені приватні домоволодіння.

"Внаслідок ворожого удару КАБом по с. Черкаська Лозова постраждала родина: прокурори зафіксували наслідки авіаатаки… У 45-річного чоловіка та його 38-річної дружини поранення. Троє їхніх дітей — дворічна дівчинка та двоє хлопчиків віком 6 та 15 років зазнали гострої реакції на стрес", - йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської областірозпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що армія країни-агресорки росії атакувала дронами-камікадзе та важкою артилерією Нікопольський район Дніпропетровської області

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вчергове атакували житлову забудову Харкова. Внаслідок удару було поранено 81-річну жінку

Головне