Чекали в кущах біля Тиси з човном: троє підлітків намагалися допомогти втекти за кордон

Чекали в кущах біля Тиси з човном: троє підлітків намагалися допомогти втекти за кордон

На Закарпатті прикордонники повідомили про затримання перевізника та групи чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон. У цьому їм мали допомогти підлітки. Про це повідомила  Державна прикордонна служба України.

За кількасот метрів до українсько-угорського кордону прикордонники зупинили автівку, у якій, крім водія, перебували ще вісім пасажирів. Двоє з них — закарпатці, двоє — жителі Полтавщини, двоє — жителі Київщини, решта — з Харківської та Львівської областей.

За даними слідства, усі чоловіки планували незаконно перетнути кордон — за цю послугу кожен з них заплатив від 8 до 11 тисяч доларів перевізнику.

Під час пошуків правоохоронці виявили в чагарнику на березі річки трьох неповнолітніх хлопців з гумовим човном. Підлітки зізналися, що чекали на клієнтів, яким мали віддати його та показати, де розташований кордон.

Нагадаємо, Японія ввела торговельні санкції на китайські компанії, які підтримують війну Росії проти України. Про це повідомило Міністерство закордонних справ Японії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські поліцейські розшукали двох виконавців замаху на вбивство казахського журналіста Айдоса Садикова. Про це розповіла його дружина Наталія Садикова.

Головне