Частина Херсонщини залишилася без світла через обстріл росіян

Частина Херсонщини залишилася без світла через обстріл росіян

Частина Херсонської області залишилася без світла через обстріл російських окупантів. Про це повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

За його даними, окупанти атакували один з об'єктів енергопостачання у регіоні.

"Внаслідок чергового ворожого обстрілу знеструмлено об'єкт енергопостачання.

У селищах Текстильному, Зеленівці та частині Таврійського мікрорайону Херсона можливі перебої з електропостачанням", - зазначив Мрочко.

Водночас він додав, що енергетики розпочнуть аварійно-відновлювальні роботи, як тільки це дозволить безпекова ситуація.

Крім того Мрочко повідомив, що сьогодні до медиків звернувся 47-річний чоловік, який ще 9 жовтня постраждав внаслідок скиду  з дрона вибухівки. Це сталося у Дніпровському районі. У чоловіка діагностували мінно-вибухову травму та уламкове поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", армія російської федерації атакувала місто Херсон та населений пункт Комишани, в результаті поранені дві людини - 50-річний чоловік та 63-річна жінка. 

Головне

Прем'єр-міністр України спільно з віцепрем’єр-міністром з відновлення Олексієм Кулебою провів нараду щодо підготовки до опалювального сезону та захисту критичної інфраструктури.

Президент України Володимир Зеленський розповів, про що йому вдалося домовитися під час закордонних візитів, які він здійснив останніми днями до країн Європи.