Chanel та Versace замість ганчір’я: під виглядом б/в одягу на кордоні затримали партію парфумів на 1,9 млн грн

Chanel та Versace замість ганчір’я: під виглядом б/в одягу на кордоні затримали партію парфумів на 1,9 млн грн

Працівники митниці 7 жовтня на пункті пропуску “Шегині-Медика” виявили незадекларовану партію парфумів на суму 1,9 млн гривень.

Про це повідомляє Державна митна служба України.

Mercedes-Benz Sprinter, що прибув з Польщі під керуванням жителя Прикарпаття, пройшов через “червоний коридор”, де водій задекларував перевезення вживаного одягу.

Однак під час огляду авто митники знайшли у багажному відділенні 568 одиниць парфумів брендів Chanel, Gucci, Armani, Prada, Carolina Herrera, Versace, Hermes, Dolce & Gabbana, Bvlgari, Givenchy, Narciso Rodriguez та інших, які не були внесені у декларацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Румунський "турист" переплив Тису: його зафіксували камери прикордонників

За фактом порушення складено адміністративний протокол за недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.

Нагадаємо, правоохоронні органи висунули обвинувачення колишньому голові Конституційного Суду, співробітнику ДПСУ та заступнику начальника одного з районних відділів на Заході України за підозрою в організації незаконного переправлення людей через державний кордон.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Житомирі під час розслідування діяльності групи медиків, які допомагали військовозобов'язаним отримувати фіктивні документи про інвалідність, правоохоронці вилучили понад 4,4 мільйона гривень у однієї з лікарок.

Головне