Буданов зізнався, як ставиться до полювання на нього рф: Мені це подобається

Буданов зізнався, як ставиться до полювання на нього рф: Мені це подобається

Очільнику Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирилу Буданову подобається, що на нього полюють росіяни. Про це він розповів у документальному фільмі Дмитра Комарова "Рік", що приурочений до річниці повномасштабної війни в Україні, та який продемонстрували в ефірі національного телемарафону.

Так, коли Буданову сказали, що росіяни влаштували ціле полювання на нього, голова української розвідки відповів:

"Ну й що з того. Мені це подобається. По-перше, це, скажімо так, міра визнання. Це показує, що я, в принципі, роблю свою роботу гарно", - заявив Буданов. 

Також він розповів, що одного разу росіяни влучили ракетами у будівлю розвідки.

"Сюди одна ракета прийшла", - зазначив голова ГУР МО.

Також у фільмі Комарова показали головного "працівника" розвідки - кота Гюнтера, який живе у приймальні Буданова. За словами очільника ГУР, кіт все своє життя провів у будівлі ГУР, та навіть пережив ту саму атаку росіян. 

"Бойовий кіт, пережив ракетний удар", - зазначив Буданов.

Як повідомляли "Ми-Україна", звернення керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова пролунало на всіх радіостанціях в Криму та деяких російських радіостанціях у Москві та Краснодарі.

Ранішу у ЗМІ зявилас інформація про те, що за останні кілька років керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив, як мінімум, десяток спроб замахів на його життя. Саме на Буданова Кремль поклав провину за вибухи на Кримському мосту в жовтні 2022 року. 

Головне