Буданов прокоментував заяву Байдена про можливе застосування рф тактичної ядерної зброї

Буданов прокоментував заяву Байдена про можливе застосування рф тактичної ядерної зброї

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував заяву президента США Джо Байдена щодо можливого застосування росією тактичної ядерної зброї.

Так, говорячи в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" про ситуацію на ЗАЕС, голова української розвідки зазначив, що росія може вчинити нову техногенну катастрофу. І вона ніяк не буде пов'язана з застосуванням окупантами ядерної зброї.

"Особисто я не пов'язував би (ситуацію на ЗАЕС і можливе використання рф ядерної зброї, - ред.). Вважаю, що ці фактори не пов'язані абсолютно ніяк. І ми тут з вами говоримо про різні речі. Ризик застосування ядерної зброї і штучна техногенна катастрофа - трошки різні речі", - заявив Буданов.

Нагадаємо, раніше президент США Джо Байден заявив, що загроза застосування тактичної ядерної зброї з боку президента росії Володимира Путіна є "реальною".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські загарбники застосували для удару по Україні ракету “X-55” без боєголовки. На ній було встановлено імітатор ядерного заряду. Це було зроблено з метою перевантаження українських систем ППО. Х-55 характеризується тим, що призначена для ядерного заряду.

Головне