Бородін розповів, як вплинув візит Зеленського до штабу бригади

Бородін розповів, як вплинув візит Зеленського до штабу бригади

Пресофіцер 3 окремої штурмової бригади Олександр Бородін розповів, як вплинув візит президента Володимира Зеленського до штабу бригади.

Про це він розповів в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"Так, у нас був президент на штабі. Наше керівництво проговорило всі моменти, він вислухав всі особливості, якщо чогось не вистачає. Це дуже підіймає дух, особливо для розуміння того, що довготривалі питання будуть вирішені. Це його особиста увага до досить дрібних питань, якщо рахувати його рівень", - зауважив він.

Стосовно ситуації на Бахмуті Бородін сказав, що ініціатива на нашому боці. Втім, росія намагалася контратакувати звільненні території. Українські бійці цю атаку відбили.

"У більшості випадків вони намагаються йти піхотою, а ми знищили три танки Т-90М і роту піхоту. Це був фанатський спецназ, як добровольці", - додав він.

Нагадаємо, 14 серпня президент Володимир Зеленський здійснив візит на Донеччину та зустрівся з наступальними бригадами.
 
Зеленський заслухав доповіді щодо оперативної обстановки на ділянках відповідальності бригад та особливостей застосування різних видів озброєння. Він також обговорив із комбригами та комбатами військових з’єднань проблемні питання, із якими стикаються військовослужбовці, та шляхи їхнього розв’язання.

“Я щоденно отримую загальну інформацію, вона дає широке розуміння ситуації, і це теж дуже важливо. Втім, я хотів об’їхати усі бригади окремо, щоб точково зрозуміти проблеми кожної з них. Це відкрита бесіда, можна обговорити будь-які питання”, – сказав президент.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Бахмутському напрямку ЗСУ просуваються дуже обережно через щільне замінування.

Головне