"Большой театр" у Москві під загрозою вибуху, людей евакуювали, – ЗМІ

"Большой театр" у Москві під загрозою вибуху після повідомлені про мінування. Внаслідок цього людей з будівлі евакуюють.

Про це повідомляють ЗМІ. Як зазначається, на пошту театру прийшов лист від невідомих з повідомленням про мінування "Большого театра" на Театральній площі Москви.

На місце вже виїхали кінологи. Усіх співробітників театру вивели із будівлі.

Офіційного підтвердження інформації про загрозу вибуху не надходило.

Нагадаємо, над аеропортом “Внуково” у Москві 11 серпня закрили повітряний простір через безпілотник. Вильоти та прильоти у московському аеропорту відкладені, частину літаків перенаправлено в інші аеропорти.

За даними ЗМІ, у Москві оголосили план “ковер” (“килим”), тобто при виявленні невідомого літаючого об’єкта або порушника кордону закривається повітряний простір на всіх висотах і ніхто не може літати, окрім військових та рятувальних бортів.

Протиповітряна оборона в Москві не здатна захистити громадян, тож жителям російської столиці слід очікувати нових атак безпілотників, заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. Також Юсов наголосив, що режим Путіна продовжує вести систему державного управління в росії до деградації. Атак на російські міста щодня ставитиме більше, припустив він.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, усі без виключення росіяни і жителі російської столиці зокрема більше не можуть відчувати себе в безпеці. Війна наразі торкається кожного з них, заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Головне