Біля Ейфелевої вежі знайшли труни з написом "французькі солдати в Україні"

Біля Ейфелевої вежі знайшли труни з написом

У Франції правоохоронці затримали трьох людей після того, як знайшли біля Ейфелевої вежі п'ять трун з написом "французькі солдати в Україні", інформує leparisien.fr.

"1 червня близько 09:00 ранку троє людей залишили 5 трун у натуральну величину на набережній Бранлі в Парижі біля основи Ейфелевої вежі. У коробках були мішки з гіпсом", - йдеться в повідомленні.

Неподалік затримали і водія фургона, який привіз труни. Чоловік зізнався, що йому заплатили 40 євро. Пізніше ще двоє людей арештували на автовокзалі Берсі.

Співробітники поліції розповіли, що правоопорушники народилися у Болгарії, Німеччині та Україні. Наразі винуватці перебувають під вартою.

Нагадаємо, що у Тбілісі 26 травня, під час святкування Дня незалежності Грузії, проходить акція протесту проти закону "Про прозорість іноземного впливу".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в Каліфорнії правоохоронці взяли під варту 81-річного чоловіка. Його обвинувачують у серійному вандалізмі із використанням рогатки, сусіди підозрюваного потерпали від його дій упродовж цілого десятиліття.

Головне