Білий дім США може піти на поступки республіканцям, щоб ті розблокували допомогу Україні

Білий дім США може піти на поступки республіканцям, щоб ті розблокували допомогу Україні

Білий дім США може піти на поступки республіканцям, щоб ті розблокували допомогу Україні. Про це повідомляє Reuters.

Вони намагаються укласти угоду, яка б передбачала надання військової допомоги Україні та Ізраїлю.

Байден готовий піти на поступки щодо безпеки кордону, щоб республіканці розблокували додаткове фінансування для країн-союзниць.

За словами джерела, адміністрація Байдена також розглядає певну форму положення про "безпечну третю країну", яке дозволить Сполученим Штатам відмовляти в притулку мігрантам, які проходять через іншу країну шляхом до США.

Палата представників та Сенат мають завершити роботу до 14 грудня.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки та Велика Британія запровадили нові санкції проти росії. Під обмеження потрапили пов'язані з російською фсб особи. Про це повідомили у Міністерстві фінансів США.

"Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США у координації зі Сполученим Королівством внесло до списку двох осіб, пов'язаних із групою сучасної постійної загрози, яку спонсорує федеральна служба безпеки росії", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Міністерство фінансів Сполучених Штатів Америки запровадило нові антиросійські санкції. Обмеження стосуються мережі, яка допомагала рф купувати електроніку військового призначення.

 


 

Головне