Бійці легіону "Свобода Росії" показали, як знищили групу окупантів

Бійці легіону

Бійці легіону "Свобода Росії" ліквідували російських окупантів за допомогою дронів. Військові показали відео бойової роботи.

Про це вони написали у Telegram.

Російські добровольці показали знищення групи противника операторами другого взводу ударної роти легіону. Бійці скинули з безпілотника боєприпаси.

"Боєприпас на базі ВОГ-17М під час вибуху створює зону ураження осколками радіусом до 7 м. В результаті противник зазнав втрат живою силою. За візуальним спостереженням і перехопленням, у противника санітарні втрати 1 окупант і 2 безповоротні (1-300 і 2-200)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Сили оборони України продовжують нищити ворога, який прийшов з війною в нашу країну. Зокрема, це роблять бійці підрозділу Центру спецоперацій “А” СБУ “Білий вовк”.

Цей підрозділ вже неодноразово відзначався знищенням російських танків. На їхньому рахунку вже майже три знищених російських танкових полки.

“Підрозділ Центру спецоперацій “А” СБУ “Білий вовк” знищує вже третій російський танковий полк. З початку повномасштабного вторгнення бійці лише цього підрозділу у складі ЦСО “А” знищили 216 танків”, – зазначили у СБУ.

Варто зауважити, що  втрати особового складу рф з початку повномасштабної війни в Україні перевищили 260 тисяч осіб. За минулу добу Сили оборони ліквідували ще 640 окупантів, знищили 12 танків ворога та 18 артсистем. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти в Криму збільшили перекидання військової техніки морем.

Головне