Бійці ГУР успішно атакували ворожий комплекс "Панцирь С-1" (відео)

Бійці ГУР успішно атакували ворожий комплекс

В Бєлгородській області російської федерації бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони успішно здійснили атаку на ракетно-гарматний комплекс "Панцирь С-1" 29 лютого.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

Після попадання "Панцирь" був виведений з ладу, а його екіпаж зазнав санітарних втрат - двоє російських окупантів були поранені.

Атака на цей засіб протиповітряної оборони відбулась неподалік від населеного пункту Головчино у Грайворонському районі Бєлгородської області.

Даний комплекс призначений для захисту військових і військово-промислових об'єктів.

Вартість "Панциря" становить близько 15 мільйонів доларів.

Довідка.

"Панцирь-С1" - це російська система зенітно-ракетної оборони, яка призначена для захисту військових об'єктів від атак з повітря. Основне озброєння комплексу включає дві 30-мм гармати 2А38М та 12 зенітних ракет 57Е6-Е з двоступеневим твердопаливним двигуном.

Нагадаємо, в цілому за добу 29 грудня українські захисники ліквідували три ворожі винищувачі-бомбардувальники - один вночі, два - вранці. 

Речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що знищення більше десятка бойових літаків рф за місяць змусили російських льотчиків вести себе не так нахабно, як раніше.

Як писав "Ми-Україна" раніше, рф залучила до спецоперації "Майдан-3" Суркова та Кирієнка.

Головне