Бійці ГУР та спецпризначенці знищили ворожі "Купол" та "Бук" на Луганщині (відео)

Бійці ГУР та спецпризначенці знищили ворожі

Бійці Головного управління розвідки (ГУР) та спецпризначенці знищили ворожі "Купол" та "Бук" у Луганській області.

Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці у Facebook.

Як зазначається, у середу, 30 серпня, розвідники ГУР у співпраці з воїнами окремого загону спецпризначення "Омега" на тимчасово захопленій частині Луганщини поблизу Сватового знищили три одиниці військової техніки російських окупантів.

Йдеться, зокрема, про російську станцію виявлення цілей 9С18 "Купол", пуско-заряджальну установку ЗРК 9К37 та зенітний ракетний комплекс "Бук".

Російську військову техніку виявили під час її пересування ґрунтовими дорогами поза населеним пунктом. Після цього по цілях завдали ударів дронами-камікадзе, пояснили в ГУР.

Нагадаємо, ​​у ніч проти 1 вересня Повітряні сили знищили одну крилату ракету запущену російсько-окупаційними військами. Відомо, що росіяни завдали по Україні удару крилатими ракетами з акваторії Чорного моря. Зокрема, одна із ракет влучила в приватне підприємство на Вінниччині. Особам, які постраждали від агресії рф, надається медична допомога. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, воїни Сил спеціальних операцій Збройних сил України уразили командно-спостережний пункт російської армії на Бахмутському напрямку. Попередньо про розташування ворожого КСП доповіла розвідка. Оператори безпілотного комплексу зарядили безпілотник потужними снарядами і відправили за заданими координатами. В ССО зазначили, що бомбардування ворожого командно-спостережного пункту пройшло успішно. Два снаряди влучили в ціль.

Головне