Безугла вирішила перейти до парламентського комітету з питань зовнішньої політики

Безугла вирішила перейти до парламентського комітету з питань зовнішньої політики

Народний депутат Мар'яна Безугла оголосила про свій перехід до нового комітету Верховної Ради - Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Про це вона повідомила у Facebook.

Безугла пояснила, що це рішення допоможе їй розширити свою діяльність у новому напрямку.

"Я прийняла рішення перейти до Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, щоб розширити свою діяльність. Наш закоренілий, корумпований армійський "совок" не здолати без реального розвитку співпраці з партнерами", - написала вона.

Що цьому передувало

 

Цього ж дня Верховна Рада звільнила Марʼяну Безуглу з посади заступниці голови комітету з питань нацбезпеки і оборони. Її не лише звільнили з керівної посади, а й вивели зі складу комітету. За це рішення проголосували 252 парламентарі.

У середині липня стало відомо, що народна депутатка Мар’яна Безугла вийшла з фракції "Слуга народу".

Депутатка неодноразово ставала фігуранткою політичних скандалів. Однак найбільший з них розгорівся після того, як нардепка виступили з критикою Головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного. Вона висловила незадоволення тим, що Головком не подав план дій ЗСУ на 2024 рік та заявила, що Залужний має піти у відставку. Після цього почалися розмови про необхідність звільнення Безуглої з посади заступниці очільника Комітету з нацбезпеки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Урсула фон дер Ляєн у п'ятницю відвідає Київ. У столиці вона зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським.

Головне