Безпілотники атакували два НПЗ у Самарській області рф: виникли пожежі (відео)

Безпілотники атакували два НПЗ у Самарській області рф: виникли пожежі (відео)

Безпілотники атакували Сизранський та Новокуйбишевський НПЗ у Самарській області росії. Про це інформує Telegram-канал Baza. 

Внаслідок влучання на території нафтопереробного заводу в Сизрані сталася пожежа. Площа займання становить 500 квадратних метрів.

Відомо, що з ладу виведено установку з атмосферно-вакуумної перегонки нафти

"Атака сталася о 6-й ранку за місцевим часом. Перший дрон атакував територію нафтопереробного заводу в Сизрані. Там почалася пожежа. Зараз площа займання становить 500 квадратних метрів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, безпілотний апарат атакував Новокуйбишівський завод. Там також виникла пожежеа, яку оперативно ліквідували рятувальники.

"Водночас кілька інших дронів атакували Новокуйбишевський НПЗ. Там також почалася пожежа, яка через пів години була ліквідована", - пише Telegram-канал.

Нагадаємо, що в Санкт-Петербурзі прогриміли вибухи в районі аеропорту "Пулково" та Волхонського шоссе. Після вибухів в районі летовища спалахнула потужна пожежа.

Як писали "Ми-Україна" раніше, На росії було неспокійно. А все через безпілотники, які атакували нафтозавод у Рязані. Згодом на об'єкті сталася пожежа та почалася детонація

Головне