Балтійські лідери привітали Україну з Днем Незалежності

Балтійські лідери привітали Україну з Днем Незалежності

Президенти Естонії, Латвії та Литви висловили щирі вітання з нагоди Дня Незалежності України. Вони підтвердили незмінну підтримку нашої країни в боротьбі проти російської агресії та висловили впевненість у нашій перемозі.

Президент Естонії Алар Каріс у своєму зверненні підкреслив героїзм українців у боротьбі проти агресії та побажав Україні мирного та стабільного майбутнього. Він наголосив, що цивілізований світ стоїть на боці України, впевнений у її перемозі.

Президент Латвії Едгарс Рінкевичс передав свої привітання президенту Володимиру Зеленському та українському народу, запевнивши у незмінній підтримці Латвії в боротьбі за свободу. Він також висловив свої побажання українською мовою.

Президент Литви Гітанас Науседа приєднався до привітань, підкресливши впевненість Литви у перемозі України та її майбутньому вступі до ЄС і НАТО. Він наголосив, що Литва залишатиметься на боці України до повного завершення боротьби.

Як писали “Ми-Україна” раніше, президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська вшанували пам'ять полеглих захисників та захисниць у День незалежності.

Головне