Байден: смерть лідера "Хезболли" є мірою справедливості

Байден: смерть лідера

Президент США Джо Байден висловився щодо загибелі лідера терористичного угруповання "Хезболла" Хасана Насралли, назвавши це актом справедливості. Про це йдеться у в опублікованій на сайті Білого дому.

За словами Байдена, удар, у результаті якого було вбито Насраллу, відбувся в ширшому контексті конфлікту, який почався з нападу ХАМАСу 7 жовтня 2023 року.

У своїй офіційній заяві Байден підкреслив, що Насралли та очолювана ним "Хезболла" несуть відповідальність за смерть сотень американських громадян протягом чотирьох десятиліть терористичної діяльності.

"Сполучені Штати повністю підтримують право Ізраїлю на самозахист від "Хезболли", ХАМАСу, хуситів та будь-яких інших терористичних організацій, що отримують підтримку від Ірану," - наголосив американський лідер.

Нагадаємо, терористичне угруповання "Хезболла" офіційно підтвердило загибель свого лідера Хасана Насралли. Про це повідомляє Al Jazeera.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати Америки ретельно вивчають План перемоги України, який Джо Байдену представив президент Володимир Зеленський. Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен, пише Голос Америки.

Головне