Байден і Трамп проведуть перші з двох дебатів: названо дату

Байден і Трамп проведуть перші з двох дебатів: названо дату

Чинний президент США Джо Байден і кандидат на пост президента Дональд Трамп проведуть перші з двох запланованих дебатів 27 червня перед виборами в листопаді.

Про це повідомляє CNN.

Дебати розпочнуться на о 21:00 за місцевим часом (о 04:00 ранку за київським часом).

Дебати триватимуть 90 хвилин і відбуватимуться без живої аудиторії. Як було відомо раніше, кандидати не можуть користуватися нотатками, а мікрофон кожного з них вмикатимуться лише під час їхньої черги говорити.

Демократи прагнуть, щоб 81-річний Байден продемонстрував "життєву силу та кмітливість" через побоювання щодо його віку. Журналісти CNN припускають, що теми, вигідні для Байдена, включають право на аборти та критику Трампа за його захоплення різними "диктаторами".

Водночас Трамп може описувати Америку Байдена як охоплену неконтрольованою імміграцією, злочинністю та економічними проблемами.

Іншими ймовірними темами будуть судові справи проти Трампа та засудження сина Байдена за купівлю та зберігання зброї.

Ці дебати між найстарішим чинним президентом Байденом і колишнім президентом Трампом, якого суд визнав винним у кримінальній справі, можуть стати вирішальним моментом у боротьбі за голоси виборців.

Наступні дебати між Байденом і Трампом заплановані на 10 вересня і будуть організовані каналом ABC.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Україні спостерігається позитивна динаміка мобілізації після набрання чинності нового закону. Зараз ситуація краща, ніж у березні та лютому цього року.

Головне