Атака "шахедів" на Дніпро: внаслідок падіння уламків дрона пошкоджено інфраструктурні об’єкти

Атака

У Дніпрі, яке минулої ночі окупанти атакували "шахедами", внаслідок падіння уламків збитого дрона було пошкоджено інфраструктурні об’єкти. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його даними, Сили оборони вночі знищили над регіоном 12 дронів.

"У когось ще є сумніви щодо любові "старшого брата", "Єдіний народ", "єдіная церковь"?

Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК "Схід" знищили 12 безпілотників. По одному збили у Криворізькому та Нікопольському районах, ще десять - у Дніпровському. 

Через падіння уламків й влучання у Дніпрі пошкоджені інфраструктурні об’єкти. Виникли декілька пожеж.  Також пошкоджена багатоповерхівка. У Слобожанській громаді потрощені дві автівки, зачепило і магазин", - зазначив Лисак.

Крім того він повідомив, що окупанти з вечора суботи тероризували жителів Нікопольщини. 

"Пʼять разів застосували ударні дрони різних типів, а ще двічі обстріляли з важкої артилерії. Били по райцентру. У Нікополі пошкоджені два підприємства, рекреаційний об'єкт і приватний будинок", - повідомив голова Дніпропетровської ОВА.

Водночас він наголосив, що внаслідок російських атак загиблих чи постраждалих у регіоні немає.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо у Великодню ніч атакувало Україну 24-ма ударними дронами. Силами оборони було знищено 23 "шахеди".

Головне