Атака рф на Дніпро: число жертв зросло, Зеленський опублікував відео з моментом удару

Атака рф на Дніпро: число жертв зросло, Зеленський опублікував відео з моментом удару

Внаслідок російського удару по Дніпру загинули п’ятеро людей, ще 34 постраждали. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Дніпро. Знову терористичні удари росіян проти нашого міста. Станом на зараз відомо про п’ятьох загиблих. Мої співчуття рідним та близьким. Тридцять чотири людини постраждали, серед них дитина. Залучені всі необхідні підрозділи ДСНС, рятувальники допомагають усім, хто постраждав", – написав він у телеграмі, опублікувавши відео з зафіксованим моментом удару і його наслідками.

Ще 34 особи постраждали, серед них - дитина. Усім надається допомога.

"Цей російський терор можуть зупинити тільки дві речі – сучасні системи ППО та далекобійність нашої зброї. Світ може захистити життя, і для цього потрібна рішучість лідерів. Рішучість, яка може і мусить зробити знов нормою убезпечення від терору", - зазначив президент України.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив, що третина з 34 постраждалих перебувають у лікарні. Стан двох людей медики оцінюють як важкий. У постраждалих здебільшого осколкові поранення та різані рани, забої та переломи.

 

Нагадаємо, представники легіону "Свобода Росії" розкрили подробиці операції "Рибалка", спрямованої на знищення передового російського ракетного катера "Серпухов". Це судно, здатне нести "Калібри" та "Онікси", вважалося одним із найсучасніших у флоті рф. Про це повідомили представники ГУР МОУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у місті Вознесенськ Миколаївської області через займання сухостою виникла масштабна пожежа, вогонь перекинувся на житлові будинки та господарчі споруди. Про це повідомила пресслужба ДСНС.
 

Головне