Атака Київщини: уламки збитого безпілотника пошкодили інфраструктурний об’єкт

Атака Київщини: уламки збитого безпілотника пошкодили інфраструктурний об’єкт

У Київській області безпілотник противника пошкодив інфраструктурний об’єкт, в результаті ніхто із мирних жителів не постраждав. Про це повідомив очільник Київської обласної адміністрації Руслан Кравченко. 

"У Київській області внаслідок падіння уламку ворожого БпЛА типу "Shahed-136/131" пошкоджений інфраструктурний об’єкт, жертв та постраждалих немає. Уночі в області активно працювала ППО", - зазначив він.

За словами очільника, на місці падіння уламків сталася пожежа. Рятувальники оперативно прибули та ліквідували спалах.

"Пожежа ліквідована. Усі екстрені служби та оперативні групи задіяні і працюють над фіксацією та усуненням наслідків атаки", – додав Кравченко.

Крім того, на Черкащині уламки збитого безпілотника пошкодили п'ять будинків. 

"За попередніми даними, наші оборонці мінуснули в небі над Звенигородщиною ворожий БпЛА. Уламками незначно пошкоджено п'ять будинків. Люди не постраждали", - розповів очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська у неділю, 19 листопада, атакували Херсон з тимчасово окупованого лівого берега

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія зараз застосовує значно менше високоточних ракет, ніж влітку. Ворог їх накопичує для можливих нападів взимку.

Головне