Атака дронів: На Житомирщині внаслідок російської агресії пошкоджено інфраструктурний об'єкт

Атака дронів: На Житомирщині внаслідок російської агресії пошкоджено інфраструктурний об'єкт

На Житомирщині внаслідок падіння уламків збитих "шахедів" пошкоджено приватні будинки та інфраструктурний об'єкт. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"10 приватних будинків та інфраструктурний обʼєкт зазнали пошкоджень ударною хвилею після падіння уламків БпЛА. Обійшлося без жертв та постраждалих", - йдеться в повідомленні.

Керівник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко заявив, що жителям, чиї будівлі зазнали ушкоджень, буде надана необхідна для відновлення допомога.

Зазначаʼться, що 25 липня противник атакувала Україну 38 ударними БпЛА типу "Shahed-131/136" із мису Чауда, Крим та Приморсько-Ахтарська. Захисникам неба вдалося збито 25 ударних БпЛА. 

Нагадаємо, що міністерка закордонних справ Румунії Лумініца Одобеску підтвердила, що уламки російських "Шахедів" виявили на території країни. Також з'явились відео наслідків падіння безпілотників.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на четвер, 25 липня, збройні сили рф здійснили атаку на територію України з використанням безпілотних літальних апаратів. Системи протиповітряної оборони були активовані в Київській області для протидії цій загрозі.

Головне