Армія рф вдарила артилерією по Херсонщині: загинув 50-річний чоловік

Армія рф вдарила артилерією по Херсонщині: загинув 50-річний чоловік

Російська окупаційна армія у пʼятницю, 24 листопада, атакувала село Дніпровське на Херсонщині, в результаті загинула людина. Про це повідомив очільник Херсонської обласноївійськової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, 50-річний чоловік, який загинув від ворожого обстрілу знаходився на вулиці. Також 44-річна місцева жителька отримала поранення та була госпіталізована до медичного закладу, де наразі перебуває під наглядом лікарів.

Медпрацівники діагностували у потерпілої вибухову травму, уламкові поранення черева та руки. 

"Травми, несумісні з життям, отримав 50-річний місцевий житель. В момент удару він знаходився на вулиці. До лікарні доставили жінку, 44 років. У неї - вибухова травма, уламкові поранення черева та руки. Потерпілій надають меддопомогу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що внаслідок чергового обстрілу Дніпровського району Херсона поранення отримали троє людей. До медичного закладу госпіталізували 39-річну жінку та двох дітей віком 15 і 11 років. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська протягом дня завдали артилерійських ударів по Нікополю та Марганецькій громаді Дніпропетровщини. 

Головне