Армія рф вчергове атакувала Сумщину: загинуло троє мирних жителів

Армія рф вчергове атакувала Сумщину: загинуло троє мирних жителів

Окупаційна армія російської федерації у понеділок, 29 січня, вчергове обстріляла одну із громад Сумської області, в результаті загинуло троє осіб. Про це повідомляє очільник Зноб-Новгородської громади Петро Гончаров, інформує "Суспільне".

Відомо, що противник випустих з міномета боєприпас по двох мирних жителях, які знаходилися біля пошти, одного із постраждалих госпіталізували до медичного закладу, але травми виявилися несумісні із життям. Дорогою до лікарні він помер.

Крім того, окупанти атакували житловий будинок, в якому проживало подружжя. Внаслідок російської агресії чоловік і жінка загинули на місці.

"Двох чоловіків поранило на вулиці, біля пошти. По них росіяни випустили снаряд із міномета. Ймовірно, із "градів" обстріляли житловий будинок, де знаходилися чоловік та жінка, вони загинули на місці. Їхні тіла знайшли рятувальники, коли гасили пожежу", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що в населеному пункті частково пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, а також будівлю хлібозаводу.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо вбило останнього мешканця села Степок на Сумщині. Під час ворожого удару 60-річний знаходився в житловому будинку. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, рятувальники завершили розбирати завали в Нью-Йорку Донецької області, в результаті з-під завалів дістали тіла пʼятьох загиблих. Пошуково-рятувальна операція тривала майже два тижні. 

Головне