У Нью-Йорку на Донеччині з-під завалів дістали тіла пʼятьох загиблих

У Нью-Йорку на Донеччині з-під завалів дістали тіла пʼятьох загиблих

Рятувальники завершили розбирати завали в Нью-Йорку Донецької області, в результаті з-під завалів дістали тіла пʼятьох загиблих. Пошуково-рятувальна операція тривала майже два тижні. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Пошукова операція тривала майже два тижні - рятувальники знайшли рештки тіл усіх п'ятьох загиблих", - зазначив він.

Відомо, що 15 січня російські окупанти цілеспрямовано скинули на триповерхівку дві керовані авіабомби. Внаслідок троє людей отримали поранення, решта залишилася під завалами.

"Росіяни скинули на селище дві керовані авіабомби і влучили ракетою в 3-поверхівку - у будинку обвалився під'їзд, під руїнами перебувають люди", - додав Філашкін.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо атакувало Донеччину. Окупанти вдарили по приватному житловому сектору у місті Гірник, внаслідок чого постраждала дитина.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Новогродівку і Красногорівку, що на Донеччині, в результаті 60 річна жінка отримала травми не сумісні із життям. Також постраждала 11-річна дитина, якій надали медичну допомогу та призначили амбулаторне лікування.

Головне