Армія рф атакувала цивільну інфраструктуру Сумської області, є загибла

Армія рф атакувала цивільну інфраструктуру Сумської області, є загибла

Російські окупаційні війська у неділю, 17 грудня, атакували цивільну інфраструктуру Сумської області, в результаті загинула жінка. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура. 

Відомо, що противник з самохідної артилерійської установки обстріляв цивільну інфраструктуру Краснопілля Сумської області.

"За даними слідства, 17 грудня 2023 року близько 12:50 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог, за попередніми даними, із САУ обстріляв цивільну інфраструктуру м. Краснопілля Сумської області", - йдеться в повідомленні.

Окупанти поцілили у приватний будинок, де перебувала 69-річна жінка, яку не вдалося врятувати.

Крім того, було пошкоджено три приватні будинки та два транспортні засоби.

Зазначається, що за процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури було розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що російські окупанти влаштували артилерійський обстріл по місту Авдіївка, що призвело до поранення місцевого мешканця.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Таврійському напрямку російські окупаційні війська три дні за останній тиждень здійснювали понад 80 штурмів.

Головне