Армія рф атакувала населені пункти Донеччини, є жертва

Армія рф атакувала населені пункти Донеччини, є жертва

Російські війська у пʼятницю, 26 січня, атакували Новогродівку і Красногорівку, що на Донеччині, в результаті 60 річна жінка отримала травми не сумісні із життям. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Відомо, що окупанти завдали удару по Новогродівкі двома ракетами С-300. Постраждала 11-річна дитина, якій надали медичну допомогу та призначили амбулаторне лікування.

"Поранення отримав 11-річний хлопчик, який спав у своїй кімнаті. Його батьки одразу ж звернулися до лікарні, де дитині діагностували різану рану ноги. Надавши необхідну допомогу школяреві, медики йому призначили амбулаторне лікування", - йдеться в повідомленні.

У відомсті додали, що в населеному пункті від рук рашистів пошкоджено 10 приватних домоволодінь, дві двоповерхові житлові будинки, магазин, три гаражі та цивільні транспортні засоби.

Крім того, росія обстріляла Красногорівку, в результаті загинула місцева жителька, яка під час повітряної тривоги перебувала неподалік власного будинку.

"Перебуваючи неподалік власного будинку, отримала травми, не сумісні з життям, місцева мешканка 60 років", - додали в ОГП.

Нагадаємо, що армія рф атакувала Новотягинці Херсонської області, в результаті російської агресії поранення отримала місцева жителька.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у місті Куп'янськ, що у Харківській області, отримав поранення поліцейський під час обстрілу армії російської федерації.

Головне