Армія Ізраїлю ліквідувала лідера "Хезболли" Хасана Насралла

Армія Ізраїлю ліквідувала лідера

Ізраїльські військові завдали удару по Бейруту, в результаті атаки був ліквідований лідер "Хезболли" Хасан Насралла. Про це повідомляє "Цахал".

Ізраїльські військові ліквідувала Насраллу, його заступника Алі Каркі та інших командирів під час точкового удару по підземному штабу "Хезболли" в Бейруті у пʼятницю, 27 вересня.

"Удару було завдано в той час, коли вище керівництво "Хезболли" знаходилося у своїй штаб-квартирі і займалося координацією терористичної діяльності проти громадян держави Ізраїль", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що штаб-квартира знаходиться під землею, під житловими будинками в Дахі.

Зазначається, що протягом 32 років Насралла був відповідальний за численні вбивства ізраїльтян і тисячі терористичних атак по всьому світу.

"Послання просте: ми знатимемо, як дістатися будь-кого, хто загрожує громадянам держави Ізраїль", - зазначив керівник "ЦАХАЛу" генерал-лейтенант Герці Халеві.

Нагадаємо, що ізраїльська армія завдала удару по головній штаб-квартирі угруповання “Хезболла” у столиці Лівану Бейруті у п'ятницю ввечері, 27 вересня. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Ізраїль не погодився на заклик країн G7, Євросоюзу, Австралії, а також Катару, ОАЕ і Саудівської Аравії до 21-денного перемир'я з Ліваном.

Головне