Аліна Гросу оголосила про отримання дипломатичної посади в Нью-Йорку: в МЗС спростували

Аліна Гросу оголосила про отримання дипломатичної посади в Нью-Йорку: в МЗС спростували

Українська співачка Аліна Гросу, яка останніми роками проживає в США, оголосила про отримання постійної дипломатичної посади в Нью-Йорку. Однак у Міністерстві закордонних справ України цю інформацію назвали "нісенітницею".

Про це повідомляє речник МЗС Георгій Тихий.

"Чесно, є чим зайнятися зараз в Нью-Йорку крім спростування нісенітниць. Але оскільки розлетілося всюди, то ось: Нам не відомо, звідки з'явилася інформація про те, що співачка Аліна Гросу "отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку", - зазначив він.

У міністерстві підкреслили, що Гросу не перебуває на жодних штатних або позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних або консульських функцій.

Що цьому передувало

 

Співачка повідомила про свою "дипломатичну" роль в Instagram, зазначивши, що це для неї велика честь. Вона підкреслила, що працює над представленням України в світі, особливо після презентації нового україномовного альбому на концерті в Нью-Йорку.

Артистка також розповіла, що брала участь у кількох дипломатичних заходах, виконуючи українські пісні. Вона висловила вдячність меру Нью-Йорка Еріку Адамсу за запрошення.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Алина Гросу (@alina_grosu)


Як писав "Ми-Україна" раніше, МЗС України готує офіційну ноту протесту Польщі через інцидент із затриманням боксера Олександра Усика в краківському аеропорту 17 вересня.

Головне