Адвокати наполягатимуть на довічному ув'язненні для вбивці Ірини Фаріон

Адвокати наполягатимуть на довічному ув'язненні для вбивці Ірини Фаріон

Адвокат родини Ірини Фаріон, Наталія Романик, заявила про намір домагатися перекваліфікації справи, щоб вбивця мовознавиці отримав довічне ув'язнення.

Адвокат родини Фаріон, Наталія Романик, під час спілкування з журналістами зазначила, що наявні матеріали кримінального провадження свідчать про обґрунтованість підозри щодо вчинення злочину підозрюваним. 

“Поліція працює майже цілодобово. Проведено величезну кількість допитів, експертиз, слідчих експериментів. І навіть те, що зараз є, могло би стати підставою для кримінального акту. Але поки допрацьовуються всі моменти. Точно розуміємо, що будемо вимагати перекваліфікації справи, щоб вбивця сидів довічно”, - підкреслила Романик.

Нагадаємо, донька загиблої Ірини Фаріон висловила своє обурення через те, що підозрюваний у вбивстві її матері бере участь у судових засіданнях через онлайн-конференцію, а не з'являється особисто в залі суду.

Як писали “Ми-Україна” раніше, частина захисників та захисниць, яких 13 вересня вдалося повернути з російського полону, перебувають у важкому стані.

Головне