500 поліцейських вже найближчим часом нестимуть службу у закладах освіти, – премʼєр Шмигаль

500 поліцейських вже найближчим часом нестимуть службу у закладах освіти, – премʼєр Шмигаль

500 поліцейських вже найближчим часом нестимуть службу у закладах освіти. Про це повідомив прем'єр міністр України Денис Шмигаль.

Вони будуть забезпечувати пропускний режим, охорону правопорядку та взаємодію громадян із адміністраціями шкіл.

"Разом зі створенням надійних та комфортних укриттів - це один із ключових елементів підвищення безпеки освітнього процесу", – повідомив очільник уряду.

Поліцейські забезпечать охорону правопорядку, взаємодію з адміністраціями шкіл та пропускний режим.

"Одночасно продовжуємо посилювати безпеку в цивільному житті. Вносимо зміни, які дозволять долучити поліцію охорони до посилення безпеки в українських школах. Вже найближчим часом 500 поліцейських нестимуть службу в закладах освіти", - сказав очільник Кабміну.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила законопроєкт про легалізацію медичного канабісу у другому читанні. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Відомо. що законопроєкт підтримали 248 нардепів. Використання медичного канабісу дозволяють у медицині, науці та промисловості.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати заявили, що застосовуватимуть запровадження так званих вторинних санкцій проти банків, які сприяють отриманню росією грошей для її військово-промислового комплексу. Як дізналося Bloomberg, американський лідер Джо Байден підпише необхідні для цього зміни у виконавчих указах вже сьогодні, 22 грудня. 

 

 

Головне