100 км у бойовому спорядженні: в Києві організують благодійний Ультрамарафон 

100 км у бойовому спорядженні: в Києві організують благодійний Ультрамарафон 

В Києві на День Рятувальника організують благодійний Ультрамарафон Незламності, в якому український пожежник Володимир Сковородка пробіжить 100 км. Про це в Facebook повідомляє Ukrainian FireFighters Foundation.

Відомо, що рятувальник буде бігти протягом 12 годин у бойовому спорядженні.

“У ці вихідні, 17 вересня, на День Рятувальника, наш надзвичайний Володимир Сковородка пробіжить Києвом дистанцію в 100 км. За 12 годин. В бойовому спорядженні пожежника”, - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що до Ультрамарафону долучаться зірки шоубізнеса, щоб вшанувати пам'ять рятувальників та цивільних українців, які загинули від агресії росії.

Також протягом забігу буде тривати благодійний збір на потреби співробітників ДСНС.

“Долучитися до Ультрамарафону можна буде гривнею, протягом забігу триватиме благодійний збір на потреби рятувальників ДСНС України. Ваша подяка у вигляді донейту за щоденну працю рятувальників допоможе забезпечити потребу в обладнанні”, - додала пресслужба Ukrainian FireFighters Foundation.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у Рівному відбудеться благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба футбольногго клубу.

Головне