Залужний привітав військових з Днем Десантно-штурмових військ ЗСУ

 Залужний привітав військових з Днем Десантно-штурмових військ ЗСУ

Залужний привітав військових з Днем Десантно-штурмових військ ЗСУ. 

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що українські десантники - завжди перші, і це не просто слова, а життєвий принцип. Вони завжди на на найскладніших відтинках фронту.

"Схиляю голову у пошані і пам’яті за кожним десантником, який поклав життя за Україну, за нашу гідність і свободу у боротьбі з російськими окупантами! Пишаюся непереможними лицарями Архістратига Михаїла! Мужні і мудрі, шляхетні та відважні - це про еліту Збройних Сил України - український десант!", - додав генерал.

Нагадаємо, кількість постраждалих від ракетного удару по Селидовому в Донецькій області збільшилась до восьми осіб. Одна людина загинула.

Цю інформацію оприлюднила Донецька обласна прокуратура.

Зазначається, що 20 листопада о 23:35 російська армія вдарила по місту Селидове, ймовірно, використовуючи ракетний комплекс С-300.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні 21 листопада відзначають День гідності та свободи. З цієї нагоди президент Володимир Зеленський звернувся до українського народу.

Зверненння голови держави оприлюднив Офіс президента.

У своєму виступі він відзначив, що це свято встановлено на вшанування подій революцій 2004 та 2014 років.

Президент розпочав своє звернення, підкресливши, що 10 років тому українці розпочали новий етап боротьби.

"10 років тому українці провели свій перший контрнаступ. Проти беззаконня, спроби позбавити нас європейського майбутнього. Проти нашої неволі. 10 років тому люди об’єдналися не лише проти чогось, а й передусім за себе. Кожен за кожного", - йдеться у дописі.

 

 

Головне