В університеті Івано-Франківська через російську атаку пошкоджені 12 корпусів

 В університеті Івано-Франківська через російську атаку пошкоджені 12 корпусів

В Івано-Франківському університеті нафти і газу внаслідок ракетної атаки пошкоджені 12 корпусів, один із них - напівзруйнований. Про це повідомив ректор вишу Ігор Чудик.

В Івано-Франківському університеті нафти і газу внаслідок ракетної атаки також один корпус - напівзруйнований. 

"Ми отримали доволі серйозні руйнування по одному із корпусів університету. За візуальною оцінкою, це близько 50% його руйнації, тобто повністю знищена покрівля і один кут приміщення. Всі вікна, внутрішнє наповнення, а це лабораторна і навчальна база, повністю зруйновані… Практично 12 корпусів університету також постраждали, вони з вибитими шибками, дверима. Це близько 150 вікон, 100 внутрішніх дверей, 25 вхідних", - зазначив він.

Він додав, що вже є сумніви щодо подальшої експлуатації ще одного з корпусів університету, де помічено тріщини і пошкодження каркасу будівлі.

Також без вікон залишилась бібліотека університету та серйозно постраждала лабораторія "Сіменз".

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів затримали ймовірного вбивцю 10-річної дівчинки на Черкащині. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, завершення росіянами стратегічної залізниці створює для них значні логістичні переваги. Російські сили практично закінчили будівництво важливої залізничної лінії, це надає окупантам суттєві тактичні та стратегічні можливості. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

Головне