Після ударів по "Бельбеку" росіяни шукають максимально безпечні для себе рубежі пуску

 Після ударів по

Після знищення щонайменше трьох літаків під час удару по аеродрому "Бельбек" 31 січня, окупанти намагаються знайти максимально безпечні для себе рубежі пуску. Про це повідомляє керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк під час "Єдиного марафону".

Керівниця пресцентру ОК "Південь" зазначила, що при цьому перевага в рф у повітрі зберігається, але ЗСУ намагаються "це максимально вирівняти".

"Окупанти не наближаються в ті райони, де був для них прикрий урок, але, тим не менш, ми продовжуємо роботу для того, щоб авіації ворога ставало менше і підтвердження тому - результативна робота по аеродрому "Бельбек", де мінус три літаки знову", - констатувала вона.

Водночас Гуменюк зазначила, що попри втрату літаків, перевага у рф в повітрі зберігається, але українські сили оборони намагаються "це максимально вирівняти".

Нагадаємо, через атаку у "Бельбек" пошкоджено щонайменше три російських літаки, а супутникові знімки показують, що там, попередньо, уражено командний пункт окупантів. Про це повідомив проєкт DeepState.

Україна атакувала аеродром "Бельбек" в окупованому Криму 31 січня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, адміністрація президента США Джо Байдена виступає проти пропозиції спікера Палати представників республіканця Майка Джонсона проголосувати за окремий законопроєкт про допомогу Ізраїлю, що не містить коштів для України. Про це повідомила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр.

Головне