На Сумщині за добу пролунали 93 вибухи

 На Сумщині за добу пролунали 93 вибухи

В прикордонних населених пунктах Сумщини за добу пролунало 93 вибухи, внаслідок обстрілів зруйнована інфраструктура та пошкоджені приватні будинки.
Про це в телемарафоні "Єдині новини" сказав начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

"За цю добу вже 93 вибухи. Застосовувалася армійська авіація з боку ворога, безпілотники-камікадзе, артилерійські системи та системи залпового вогню. Постраждала інфраструктура, приватні будинки. За місяць обстрілів у нас загинуло сім цивільних осіб, серед них 13-річна дівчинка. Багато поранених", - казав Артюх.

Він додав, що наразі в Сумській області більше п’яти тисяч будинків, які зазнали руйнувань внаслідок ворожих обстрілів і потребують відновлення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вдень 15 жовтня обстріляли два райони Дніпропетровської області - Нікопольський та Криворізький. Внаслідок цього було пошкоджено десятки будинків.

У Нікопольському районі були влучання у Покровській та Марганецькій громадах. Там вдень було пошкоджено 20 приватних будинків, п'ять господарських споруд та одне складське приміщення. Крім того, були побиті лінії електропередач, що призвело до відключення світла у майже 1900 родин у трьох селах району. Наразі частково їх заживили. 

Головне